BSZ Moto oprema IXS

četvrtak, 11 februar 2016

IXS

...

IXS

IXS MOTO OPREMA,je pravi izbor za vas ...

IXS

Švajcarski kvalitet i dizajn...

IXS

Po povoljnim cenama - kod generalnog distributera za Srbiju...

IXS

U BSZ COMPANY d.o.o., Mirijevo,Beograd,Srbija...

BSZ company

Vaš prijatelj!,posetite nas...

IXS

...

IXS

...

IXS

...

IXS IXS IXS IXS IXS BSZ company IXS BSZ Company IXS BSZ Company IXS BSZ Company
  • Akcija1
  • Akcija 2
  • Akcija 3

Akcija - Akcija

News image

Jakna RIO na akciji 10% i više Moto jakna ixs - RIO ZA SVE USLOVE NE PROPUSTA KISU I VETAR SADA JE NA AKCIJI --DOBAR IZBOR KUPOVINE !!!  

Read more...

Akcija- za mesec Decembar

News image

Moto patike FURY na akciji 10% i više! Moto sportska obuća IXS - FURY Lagana, vodootporna sportska obuća- kravlja/jelenja koža sa CORDURA® umetcima - PORELLE® "čizma u čizmi" membrane sa tekstilnim štepovima - zaštita zglobova - pojačan držač pete - reflektor - ležište za stopalo - gumeni đon Materijal: Spoljasnost: 85% kože , 15% poliamidObloga : 100 % poliester Dostupne veličine: - 35-48 Dostupne boje: ·- crna - 003 *

Read more...

Akcija - za mesec Oktobar

News image

Jakna NADISON na akciji 10% i više Moto jakna ixs - NADISON Jakna napravljena od 600D i 630D DINAKS ® Poliokford · SoltoTEKS ® membrana obloge liner · Skida termalne obloge · Otvore za ventilaciJu u grudi i leđa · Ergonomski formirana rukava • 2 spolja i unutra 4 džepa Laganje · unutrašnji lavirint Poštanski Opremljen Material: Spoljasnost: 91% poliester, poliamid 9% Postava Liner: 100% poliester Termalna obloge: 65% poliester, 35% poliamid.  

Read more...

Ponosni partneri

B.S.Z. Company d.o.o. je ovlašćeni zastupnik i ponosni partner brendova: IXS Motorcycle fashion, NWB Wiper blade, Trusting koji su lideri u oblastima svog poslovanja.

     ixs_logo
     
   IXS Motorcycle fashion

Švajcarski proizvodjač vrhunske moto opreme.Spoj odličnog kvaliteta i savremenog dizajna su odgovor za potrebe svakog savremenog motorcikliste.Jedan od retkih proizvođača koji je uspeo da zaokruži kompletnu ponudu pa ljubitelji skutera,off raoad,turing,custom,racing...motora mogu pronaći sve sto im je potrebno od moto opreme.Moto jakne,kacige,moto pantalone,moto pojasevi,moto čizme,moto rukavice...se proizvode od vrhunski i pažljivo odabranih materijala te zadovoljavaju svačiji ukus i poterbu.Velik akcenat se stavlja i na bezbednost te se svuda stavljaju protektori koji su CE standardizovani.
 
animation_ixs logo11
     nw02

    NWB Wiper blade

 Japanski proizvođač metlica brisača.U prvoj ugradnji se nalaze kod svih Japanskih i Korejskih automobila a i mnogi Američki i Evropski proizvođači ih koriste kod pojedinih modela. Odlikuje ih odličan kvalitet brisanja i dugotrajnost.
  
gifwiper
european_pkindex_nr27index_nt30neostream_pk
      

      tr02
     Trusting

  Italijanski proizvođač kočionih pločica i paknova. Fabrika sa Evropskim standardom u proizvodnji i kvalitetu. U ponudi su kočione pločice i paknovi za skoro sve modele automobila.

animation_trusting prodotto1prodotto3
*
 

Proizvodi IXS

Anketa

Koji od naših proizvoda Vam najviše ogovaraju?
 

Vremenska prognoza

Find more about Weather in Beograd, RB